Print
Category: Uncategorised
Hits: 1295

        Luni 25 decembrie, cu prilejul Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului și prin purtarea de grijă a părintelui Stan Iosif, preot paroh la biserica „Sfinții Ierarhi Nicolae, Alexandru si Mc.Emanoil" a Parohiei Hulubești de Jos, din cuprinsul Protoieriei Giurgiu, mai mulți copii, alături de părinții lor, au participat la un eveniment cultural, organizat în biserica parohiei.

                                          colind

Evenimentul a debutat cu săvârșirea Sfintei Liturghii unde tinerii s-au împărtășit, apoi după terminarea Sfintei Liturghii a continuat cu un program de colinde și poezii, specific perioadei Nașterii Domnului.

Așa cum deja a devenit un obicei, de sarbatori, mai multe familii nevoiașe au primit ajutoare, constând in alimente și în bani. De menționat este faptul că toate ajutoarele au provenit de la enoriașii parohiei, care au dorit ca și ei să aducă un strop de bucurie în sufletele semenilor lor.

                                                            bucurie

Deși parohia este săracă, iată că atunci cînd există dragoste, se pot realiza lucruri frumoase! Colindătorii au primit daruri, prin grija fundației "Bine pentru fiecare", cât și din partea dlui primar Voinea Marin.

                              bucurie2

La final, toți cei prezenți au primit daruri de la Moș Crăciun.